Uitgelicht

Zorg

Voor de Heeren van Zorg maakten wij een applicatie waarin alle aspecten van hun organisatie bij elkaar komen:

Cliëntendossiers, zorgplannen die meegroeien met het proces, urenregistratie medewerkers, roostering, facturatie, VECOZO koppeling, en nog veel meer.

Veiligheid van data staat bij een project als dit voorop.

Het afschermen van de data per gebruikersgroep is door onze werkwijze overzichtelijk, eenvoudig instelbaar én aanpasbaar.

Cultureel centrum

Voor Gigant realiseerden wij een applicatie die voorziet in zo veel mogelijk aspecten van hun zeer diverse organisatie. Denk hierbij aan de planning van alle activiteiten (in- en extern), het genereren van de benodigde draaiboeken, de sleuteluitgifte aan de balie, het correct bijhouden van alle evaluaties, etc. etc.

Ook vindt de roostering van alle vrijwilligers, zzp-ers én betaalde medewerkers plaats in de applicatie, inclusief koppelingen met verschillende CAO’s. Een belangrijk onderdeel hierbij is ook de naadloze koppeling tussen de activiteiten en de diensten. Hierdoor zijn niet alleen de kosten per medewerker direct inzichtelijk, maar ook per activiteit.

Bovendien ondersteunt de applicatie in de communicatie tussen de verschillende afdelingen, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de huidige stand van zaken. Daarnaast wordt de applicatie gebruikt voor een correcte afhandeling en administratie van de storingen in het pand.